cruise ship

Det blir stadig mer populært å reise på cruise. De siste årene har antall cruiserederier og cruisealternativer ekspandert mye, noe som er en indikasjon på en generell trend i reiseverden. Ulike temacruise som familiecruise, cruise for single, helsecruise og golfcruise er tilgjengelige for reisende som søker en unik opplevelse, og som samtidig ønsker seg en balansert kombinasjon av underholdning og avslapning. For deg som liker poker er et pokercruise et opplagt og morsomt valg blant de mange temacruisene. Carnival Corporation & PLC, Star/NCL og Royal Caribbean Cruises er de tre største cruiserederiene, men det finne mange mindre aktører også.

Fem gode grunner til å velge cruise

Bli skjemt bort! Hvem elsker vel ikke ekstra velvære? De fleste cruiseskip tilbyr en mengde herlige alternativer for velvære. Hva kan vel være mer herlig for en sliten, reisende pokerspiller som har konsentrert seg i timesvis enn en omgang klassisk massasje. Etter en slik behandling er du straks klar for nye runder ved pokerbordet. Blant de andre velværetilbudene finner man ofte blant annet spa-behandlinger, barnepass, boblebad og mye annet. Cruise er et godt alternativ for familier. På cruise kan man nyte måltider og aktiviteter sammen, samtidig som det finnes muligheter for at voksne kan få “voksentid” mens barna hygger seg. Cruise er ofte god valuta for pengene. Siden alt vanligvis inngår i en pakkepris når man bestiller cruise, får man ofte mye igjen for pengene. Cruise er en alt-i-ett opplevelse. Du kan la kofferten stå, og alt du trenger finnes innen rekkevidde, uten stress og mas. På cruise får man fantastisk mat. Og siden maten ofte inngår i prisen, kan man virkelig nyte og unne seg både én og to fristelser.

Du trenger ikke å reise så langt!

Hvilke alternativer finnes så for deg som vil dra på pokercruise? Det finnes en stor mengde ulike tilbud du kan velge mellom. Pokerstars er et eksempel på en casinoaktør som lenge kunne tilby sine spillere en pokerturnering ombord på et cruiseskip. Deres pokercruise hadde det flotte navnet PokerStars Caribbean Adventure. De har ikke lengre tilhold ombord på denne båten. Men fortvil ikke, de er å finne på Bahamas med den samme turneringen. En gladnyhet er at du ikke trenger å reise så langt for en herlig reise med poker på planen. Hva med et cruise på sju netter med Royal Caribbean’s Serenade of the Seas fra København? Her kan du spille poker mens skipet går innom Stockholm, Tallinn, St. Petersburg og Helsinki, før du kommer tilbake til København. Skipet går fra kai 13. august 2016, og tilbyr tilgang til et flott pokerrom som har åpent under hele seilingen, bortsett fra når skipet ligger til kai. Her kan man også få gratis treningstimer for nybegynnere! Hadde du kanskje noe mer eksotisk i tankene? Hva med et ukelangt pokercruise langs Mexico-kysten? Ombord på Holland Americas MS Westerdam får du en vinnende kombinasjon av profesjonelt pokerrom og eksotisk seilerute. Med Cardplayercruise reiser du fra San Diego den tredje desember 2016. Skipet stopper blant annet i eksotiske og vakre Cabo San Luca. Også dette cruiset tilbyr gratis leksjoner for nybegynnere, samt en egen omgang hold ‘em med lave innsatser kun for noviser. Ombord kan du også delta på et digitalt verksted der du blant annet lærer hvordan du kan ta bedre bilder av dine opplevelser på pokercruise.

Noen tips til deg som skal på pokercruise

Husk at du må være minst 18 år for å delta på pokercruise. Husk at du kan spille så mye eller så lite som du vil. Husk å nyte alle de andre fasilitetene ombord på cruiseskipet. Selv om du er nybegynner kan du ha det moro på pokercruise, og vennlig personale vil hjelpe deg med spørsmål. Blir du lett sjøsyk, er ingefær et naturmiddel du kan ta med deg som kan hjelpe.