sailing-mediterranean

Middelhavet er en perle, både for nye og erfarne seilere. Middelhavet gir deg ideelle utfordringer og det i fantastiske omgivelser.

Et av de mest populære stedene å reise til akkurat nå, for å lære å seile er utenfor det nordlige Hellas. Dette er et sted som for lengst er glemt blant sydenturistene, og kanskje er det derfor her seilerne reiser, i rolige, varme og herlige omgivelser. De mest rolige havnene er Lefkas og Meganísi.

Liker du action?

De fleste ønsker jo å ha liv og røre rundt seg og ønsker man å seile der det skjer, anbefales en tur til for eksempel Korfu, men til og med Mallorca har blitt en seile destinasjon for nordmenn. Ønsker du en annerledes opplevelse anbefales også Malta, hvor du har historiske omgivelser og gatehjørner, men også fantastiske hoteller og casinoer hvis du ønsker å gå i land. Det beste med Middelhavet er at du ikke trenger å reise langt og seilbåtene ikke koster mye å leie, hvis du ikke har din egen.

Fantastiske Sicilia

Ønsker du litt mer vind i seilene og utfordringer anbefales kysten rundt Sicilia. Dette er et område som passer perfekt for seilere som har fått litt erfaring, men som ønsker å bryne seg på et annet vær.