crusie ship

Cruise er en unik måte å reise på, og for mange er et cruise selve drømmereisen. Man kan reise på cruise nærmest over hele verden, men de fleste nordmenn tenker vel sol, varme og palmetrær når man hører ordet cruise. Karibia og Stillehavet er blant de mest populære cruise-destinasjonene i dag.

Med store cruisereiser menes langcruise eller verdenscruise, og seilerutene til disse cruisene går til destinasjoner i mange land, oftest over flere verdensdeler. Hva med et cruise på hele 69 netter som går fra fartsfylte Miami til Bali? Dette cruiset stopper blant annet innom Georgetown, Acapulco, San Diego, Bora Bora, Auckland og Sydney. Eller frister det mer med et 46 netters cruise fra Cape Town til fargerike Hong Kong? Denne seileruten går innom både eksotiske og vakre Seychellene og Maldivene, samt blant annet Phuket og Bangkok.

Kanskje virker det forlokkende med et cruise på 58 netter fra Shanghai til Athen? Her inkluderer reiseruten blant annet fascinerende Hiroshima, Hong Kong, Saigon, Mumbai og Luxor. Et eventyrlig verdenscruise slik som de nevnte alternativene er for mange den helt ultimate cruiseopplevelsen, her snakker vi fantastisk høy komfort og mange unike opplevelser, og uten at du trenger å drasse med deg kofferten overalt eller kaste bort tiden på overfylte flyplasser.