key_west

Key West, Florida

Flotte Key West lokker med yrende båtliv, sportsfiske og fantastisk mat.

Bocas Del Toro, Panama

Denne byen har en helt fantastisk avslappet atmosfære og to lystbåthavner. Dette er et paradis både for båt- og naturelskere. Herfra har man enkel tilgang til de ni hovedøyene i regionen. Tips: den vakre øygruppa Archipelago er en av få orkanfrie områder i Karibia.

Puerto Williams, Chile

Denne lille havnebyen sør i Chile er helt fantastisk fascinerende, og den snødekte fjellkjeden Dientes de Navarino gir det hele en malerisk effekt. For båtelskeren er legendariske Micalvi Yacht Club et høydepunkt.

Horta, Azores

Horta er hovedbyen på øya Faial og har lang historie som havneby. Det var hvalfangere som startet en tradisjon med å male navnet til båtene deres på sjøveggen i Horta. Dette er et særlig populært stopp for seilere som skal fra Karibia til middelhavet, og man bør ikke gå glipp av et besøk på berømte Peter Café Sport.

Camden, Maine

Denne lille kystjuvelen er en vakker havneby. Full av fiskebåter, seilbåter og yachter er det absolutt det perfekte sted for en båtentusiast. Her finner du også en mengde sjarmerende bokhandlere, så du kan plukke med deg underholdningen til den videre seilasen.